wrapper

Във връзка с многото запитвания дали продаваме семена от Паyловния и множеството коментари, насочени към реклама на сайтове, продаващи семена от Паyловния, следва да обявим:

 Паyловния.БГ и Велбой ЕООД НЕ продават семена от Паyловния!

  1. Със семена от Паyловния можете да се снабдите безплатно, посещавайки най-близкия парк във всеки голям град в страната - Паyловния в България има доста отдавна и тя се използва масово като декоративен вид.
  2. Семената от Паyловния са с непредвидима комбинация от генетичен материал - те няма да ви дадат материал, характеризиращ се с бърз растеж и висока студоустойчивост!
  3. Паyловния.БГ и Велбой ЕООД продават само разсад и фиданки - продукт на вегетативно размножаване, които са с известен и еднакъв генетичен материал и с доказани качества.

ЗАБРАНЯВА СЕ:

  1. Реклама на сайтове в коментарите, продаващи всички части на Паyловния!
  2. Писането на български език с  латински букви (познато като шльокавица)!
  3. Неспазването на правилата на книжовния български език! Няма да сме педанти, но писането само с малки букви, както и само с главни и/или без пунктуация е НЕДОПУСТИМО!
  4. Копирането на снимки и текст от сайта и използването им с комерсиални цели (включително и обяви)! Ще си търсим правата включително и по съдебен ред!
  5. Писането на коментари, които не са по темата на статията под която са сложени!