wrapper

Velboj EOOD është trashëgimtari i Velboj-13 Veliçka Angelova ET, e cila është e themeluar në vitin 1993. Prej vitit 2009 sugjerojmë plantacione dhe filiza nga llojet Paulownia elongata dhe Paulownia tomentosa, si edhe hibridi i tyre, i cili është i rrezistueshëm ndaj të ftohtit. Drunj perspektivisht të lartë, të cilët ofrojnë zgjidhje të shumë pyetjeve të ngutshme. Për momentin fillojmë import dhe tregëti me dru prej paulovnia. Qëllimi ynë është që pas 7 – 8 vjetësh materiali nga ky dru të jetë mjaft popullor në pazarin tonë dhe nevojën prej tij, të kënaqet kryesisht nga blerja e drurit, të cilën do ta kryejmë prej njerëzve, të cilët e kanë plantacione paulovnia në Bullgari. Në prill 2010 mbollëm fusha eksperimentuese, të cilat do të mundemi t’ua paraqesim njerëzve me interes të shfaqur për të. Fotografitë nga fazat do ti publikojmë nëbloga.

С уважение: Боян Ангелов

Видео Пауловния.бг

На 05.10.2014г. се осъществи първото не официално рязане на дървета Пауловния. Те не бяха на ...
Представяме Ви новият комплексен тор за Паyловния "Фитона Паyловния". Той е съвместна разработка на ...

Facebook